Get in Touch!

Hebben wij jou ook zo enthousiast gemaakt over Utrecht en haar prachtige omgeving? Dan is ons doel geslaagd! Wij houden jou namelijk up to date over Utrecht, de hotspots, eettentjes en events. Daarbij komt er ook veel informatie over de culturele en historische geschiedenis van deze middelstad online. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten van een dagje, weekendje of midweek in Utrecht. Misschien dat je deze prachtige stad zelfs wel overweegt als mogelijke woonruimte na het lezen van onze artikelen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze teksten? Of wens je meer informatie? Neem dan contact op middels onderstaand contactformulier. Wij helpen jou graag verder!

Samenwerken

Wij houden van samenwerkingen met leuke, gerelateerde bedrijven. Dus zie jij een mogelijkheid om te adverteren of een samenwerking te starten rondom Utrecht en haar pareltjes? Aarzel dan niet om te informeren naar de mogelijkheden.

Gastblog

Zou jij het leuk vinden om als gastblogger op mijn pagina te staan? Of wil je juist dat ik als gastblogger een artikel schrijf voor jou? Dat is allemaal mogelijk bij Collectie Utrecht.

(Banner) Advertentie plaatsen

Wij hebben ruimte op onze blog om verscheidene (banner) advertenties kwijt te kunnen. Heb je een specifieke plek in gedachte vermeld dit er dan vooral bij.

Affiliate link

Wens jij met jouw product of dienst om mijn pagina terecht te komen? Dan kunnen we een affiliate samenwerking starten! Eventuele wensen hiervoor zijn altijd bespreekbaar!

Geïnteresseerd? Stuur dan direct een mailtje met onder andere:
– Naam
– Bedrijfsnaam
– Webadres
– Product
– Soort samenwerking / vraag
– Een korte uitleg
– Telefoonnummer

Zodra jou aanvraag bij ons binnenkomt nemen wij deze in behandeling. Je zult dan ook snel bericht terug krijgen of gebeld worden over de mogelijkheden.

 

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Dealbanana