Sandton Malie Hotel

Het Sandton Malie Hotel Utrecht is gevestigd in een 19e eeuws pand net buiten het centrum van de stad. De buurt is lommerrijk met de statige Maliebaan voor de deur en een stadstuin met terras aan de achterzijde van het hotel. Een ideale combinatie dus van rust en ruimte enerzijds en anderzijds het levendige centrum van Utrecht met onder meer het Spoorwegmuseum, Domkerk en Rietveld Schröderhuis niet ver weg.

Kamers

Sandton Malie Hotel beschikt over 45 kamers, allen voorzien van telefoon, televisie, kluis, wekservice, airconditioning en badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet. Tevens beschikken alle kamers over gratis wifi-internet. Sommige kamers hebben een balkon.

Andere faciliteiten waar het Sandton Malie Hotel over beschikt zijn een ruime lounge en bar, ontbijtrestaurant, lift, fietsverhuur en een kleine vergaderruimte voor maximaal 8 personen. Er zijn verschillende zakelijke arrangementen te boeken. Het gehele hotel is rookvrij en parkeren is tegen betaling.

Locatie

Adres: Maliestraat 2
3581 SL Utrecht
Telefoon: 030 2316424
Fax: 030 2340661
E-mail: utrecht@sandton.eu

Het Sandton Malie Hotel is per openbaar vervoer te bereiken door vanaf Utrecht Centraal Station buslijn 4, 10 of 11 te nemen en uit te stappen bij halte ‘Oorsprongpark’. Dan is het nog een paar minuten lopen.

Terug naar Overnachtingen
Dagacties