Restaurant/Bar San Siro

Ben je op zoek naar een gezellig en sfeervol restaurantje of barretje met terras in het centrum van Utrecht, maar wil je niet in de drukte van bijvoorbeeld de Neude of de Oude Gracht zitten? Ga dan eens kijken bij restaurant/bar San Siro. San Siro bevindt zich aan de rand van het Stadhuisplein, op een steenworp afstand van onder andere de Oude Gracht, Neude, Winkel van Sinkel en de Dom. Maar toch zit je hier een stuk rustiger, zeker in de zomer.

Italiaans/mediterraans

San Siro profileert zich, zoals aan de naam wel te zien is, als een Italiaans/mediterraans restaurant en bar. Je kan er terecht voor een drankje, lunch of diner. Op de menukaart staan onder andere bruschetta’s, kazen, maaltijdsalades, diverse soorten vis en vlees, koffie, wijnen, likeuren et cetera.

Het is ook mogelijk om bij San Siro een ruimte te reserveren voor bijvoorbeeld een borrel, feest of vergadering. Er is ruimte op de bovenverdieping voor maximaal 100 personen, er bevindt zich een aparte bar en je hebt uitzicht op de Dom. Reserveren kun je gemakkelijk zelf doen via de website.

Voor reservaties en meer informatie over openingstijden, prijzen en de menukaart, zie de website: http://www.sansiro.nl

Locatie

Restaurant/bar San Siro is met het openbaar vervoer te bereiken door vanaf Utrecht Centraal Station bijvoorbeeld buslijn 2 of 11 te nemen. Je kan dan uitstappen bij halte ‘Neude’, vanaf daar is het nog een paar minuten lopen (zie onderstaand kaartje) of met lijn 2 kun je uitstappen bij de halte ‘Domplein’.

Terug naar Eten en drinken
Dagacties