Restaurant Asia de Cuba

Asia de Cuba is een all-you-can-eat tapasrestaurant in het centrum van Utrecht, met gerechten van over de hele wereld. Dit trendy ingerichte restaurant bevindt zich pal naast de Dom en biedt voor een vaste prijs de mogelijkheid om in kleine porties allerlei gerechten te proberen.

Tapas

Tapas is toch Spaans, denk je misschien? Dat klopt, van origine is het Spaans en is het een verzamelnaam voor allerlei aperitiefhapjes gebruikt, hoewel tapas ook steeds vaker als hoofdmaaltijd gezien wordt. Restaurant Asia de Cuba heeft dit versterkt door niet alleen traditionele Spaanse gerechten te serveren, maar ook hapjes uit andere delen van de wereld, zoals Azië en Zuid-Amerika.

Spelregels

Hoe werkt het? Zoals gezegd betaal je een vast bedrag, waarvoor je zoveel kunt eten als je op kan. Je krijgt aan je tafel een menukaartje en een pen. Op dit menukaart staan achter alle gerechten drie kolommen die ‘rondes’ voorstellen. Per ronde mag je maximaal vier gerechten van de menukaart kiezen. Heb je deze allemaal opgegeten, dan mag je de tweede ronde op je kaart invullen. Als je na de derde ronde nog niet vol zit krijg je een nieuw formulier. Maar je mag dus altijd maar vier gerechten per ronde aankruisen (meer past er ook niet op tafel). Voorwaarde is wel dat je van die ronde ook al je gerechten opeet. Doe je dit niet, dan wordt het gerecht/de gerechten die je niet hebt opgegeten apart in rekening gebracht. Kruis dus niet teveel aan als je al bijna vol zit. Drankjes zijn niet inbegrepen bij de all-you-can-eat prijs.

Als de spelregels duidelijk zijn (deze worden ook nog eens uitgelegd door de serveerster), kun je gaan kiezen ui de verschillende gerechten. Een greep uit de menukaart: patatas bravas, tortilla’s met guacamoledip, quiche met spinazie en feta, couscoussalade, lauwwarme muffin met kaas en pompoen, carpaccio met truffelmayonaise, meloensoep met rauwe ham, kip yakitori, gemarineerde zalm in sinaasappel met creme fraiche, calamaris en garnalenkroketjes. Behalve deze lekkernijen staat er nog veel meer op de menukaart, waaronder ook nog verschillende soorten koffie en ijs. Online reserveren kan op de onderstaande website.

Voor meer informatie, zie de website: http://www.restaurantasiadecuba.com

Locatie

Adres: Domplein 8
3512 JC Utrecht
Telefoon: 030 2315866
E-mail: info@restaurantasiadecuba.com

Restaurant Asia de Cuba is per openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal het beste te bereiken per buslijn 2. Uitstappen bij halte ‘Domplein’. Vanaf Utrecht Centraal is het 10-15 minuten lopen tot het Domplein.

Terug naar Eten en drinken
Dagacties