Kortingscodes

Lekker een dagje weg klinkt natuurlijk nooit verkeerd. Zeker niet wanneer je een prachtstad als Utrecht bezoekt. Maar het is natuurlijk nog mooier als je enkele kortingen mee kunt pikken tijdens je bezoek. Zo kun je meer leuke dingen doen voor minder geld! Wij vertellen je hier enkele manieren die je kunt checken alvorens je een hotelletje gaat boeken. Zo haal jij het meeste uit jou tripje.

Websites

Een overnachting boeken met korting is tegenwoordig heel simpel, er zijn namelijk verschillende websites die dergelijke deals aanbieden. Daardoor kun je goedkoop je kamer upgraden, krijg je een gratis ontbijtje of krijg je een nacht cadeau! Het is dan ook erg voordelig om deze websites in de gaten te houden wanneer je van plan bent om er op uit te trekken. Het aanbod kun je gemakkelijk filteren op de locatie en dit wisselt regelmatig. Je zult zowel kleine alsook grote hotels tegenkomen op deze websites. Denk bijvoorbeeld aan van der Valk en Carlton. Hierdoor vind je een aanbod in een hoog en laag prijssegment. Zo is er voor ieder wat wils!

Arrangementen

Je kunt ook kijken of hotels arrangementen aanbieden. Dit is vaak in combinatie met een diner in de stad, of misschien met een uitje. Deze arrangementen wisselen regelmatig en de combinaties blijven enkel online staan tot het vol zit. Het is dus verstandig om snel te boeken wanneer een leuke deal voorbij komt.

Kortingscodes

Er komen regelmatig kortingscodes online op verzamelsites. Met dergelijke codes kun je direct (of met enkele voorwaarden) korting krijgen op jouw favoriete hotel. Het kan zijn dat je enkele code’s moet proberen voordat er een werkt maar dat is het zeker waard. De kortingen zijn relatief hoog en weten je vaak flink wat geld te besparen bij een bezoekje aan Utrecht.

Terug naar Overnachtingen
Dagacties