Grand Hotel Karel van Utrecht

Grand Hotel Karel van Utrecht is naar eigen zeggen het eerst vijfsterrenhotel van Utrecht en bevindt zich in de pittoreske binnenstad, niet ver van het Centraal Station en de Domtoren. Enkele kernwoorden waarmee Grand Hotel Karel van Utrecht zichzelf omschrijft zijn ongedwongen, stijlvol, servicegericht, verrassend en goed georganiseerd.

Kamers

Het Grand Hotel Karel van Utrecht beschikt over meer dan 70 luxe kamers, verdeeld over 2 vleugels. In de Napoleontische vleugel bevinden zich 39 Superiorkamers en 5 Empiresuites. De Superiorkamers zijn 30 – 42 vierkante meter groot en voorzien van alle moderne gemakken waaronder gratis adsl-internet. De Empiresuites zijn romantisch ingericht en nog wat groter dan de Superiorkamers, namelijk 38,5 – 51 vierkante meter. Goed geschikt voor bijvoorbeeld een huwelijksnacht.

In de Romeinse vleugel bevinden zich nog eens 30 kamers, genaamd de Executive kamers (26 – 29 vierkante meter), Deluxe kamers (29 – 37 vierkante meter) en Executive Suites (52,5 – 64 vierkante meter), allen voorzien van gratis adsl-internet en een Romeinse sfeer die helemaal past binnen de Romeinse historie van de stad Utrecht. Een van de kamers is aangepast voor rolstoelgebruikers.

Services

Verder beschikt Grand Hotel Karel van Utrecht over een beautycenter voor mannen en vrouwen, waar je bijvoorbeeld gezichtsbehandelingen, massages, manicures en waxings kunt ondergaan. De prijzen hiervoor zijn niet inclusief. Daarnaast beschikt Grand Hotel Karel van Utrechtover een welness center met onder andere solarium, zwembad, sauna, stoombad en fitnessruimte. Badkleding verplicht.

Eten

Ook het innerlijk wordt niet vergeten in Grand Hotel Karel van Utrecht. Zo is er Brasserie Goeie Luisa, met een van de oudste (klooster)keukens van Nederland. En er is Grand Restaurant Karel V, waar je culinair kunt genieten van verfijnde gerechten en wijnen. Tot slot is er Caves Caroli, een Middeleeuwse barkelder.

Bijeenkomsten

Voor zakelijke of feestelijke bijeenkomsten kun je ook goed terecht bij Grand Hotel Karel van Utrecht. Kies uit een van de 13(!) zalen voor je presentatie, vergadering, receptie of huwelijksjubileum. De zalen beschikken allen over audiovisuele apparatuur en gratis internet. Uiteraard is het huren van een zaal ook te combineren met een overnachting in het hotel.

Reserveringen

Voor meer informatie en reserveren, kijk op de website: http://www.karelv.nl
Of boek direct op: http://nl.hotels.com/ho318843/grand-hotel-karel-v-utrecht-utrecht-nederland/

Grand Hotel Karel van Utrecht
adres: Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht
Telefoon: 030 2337555

Grand Hotel Karel van Utrecht is vanaf het Centraal Station in ongeveer 5 minuten lopend te bereiken. Kijk voor de route op onderstaande kaart.

Terug naar Overnachtingen
Dagacties