Contact

Ben jij helemaal enthousiast geworden over Utrecht net zoals wij dat zijn? Goed om te horen! Door middel van deze website proberen wij jou up-to-date te houden over Utrecht. Hierbij kun je denken aan diverse activiteiten, restaurantjes en evenementen. Echter zullen wij ook dieper ingaan op de geschiedenis omtrent Utrecht. Hopelijk weet jij na het lezen van onze artikelen precies welke hotspots je in Utrecht graag wilt bezoeken tijdens je dagje weg, weekendje of stedentripje.

Mocht je tijdens het lezen op een vraag gestuit zijn, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Heb je een opmerking over een tekst of zou je graag meer informatie willen over een onderwerp? Ook dan kun je ten allen tijden contact met ons opnemen. Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande contactformulier in te vullen en dan helpen wij je graag verder!

Samenwerken

Ben je zelfs zo enthousiast geworden over onze pagina dat je denkt aan een eventuele samenwerking? Grote kans dat we iets voor elkaar kunnen betekenen! Stuur jouw idee naar ons op of vraag naar verdere mogelijkheden.

Enkele voorbeelden van mogelijkheden zijn:

  • Gastblog;
  • Banner;
  • Affiliatie link.
Uw advertentie hier?